CS „Mexic” la Cupa Toamnei – Volei. Speranțe feminin, ediția 2016

În perioada 30 noiembrie – 1 decembrie 2016, echipa de volei feminin a Clubului Sportiv „Mexic”, antrenată de doamna prof. Cristiana Dorobanțu, a participat la competiția sportivă „Cupa Toamnei – Speranțe feminin”, organizată de Asociația Municipală de Volei București.
La startul competiției s-au aflat, alături de echipa CS „Mexic”, altele cinci: CSS 6, CS Dinamo, CSS 5, CSM și CS IOR. Sponsorul competiției a fost și de această dată Primăria Municipiului București.

Așadar Ziua Națională a României a fost sărbătorită prin muncă de către sportivele noastre, acestea ocupând la finalul competiției LOCUL III, dar și PREMIUL „JUCĂTOR DE PERSPECTIVĂ” pentru Maria Codreanu!
Alături de echipă s-a aflat și domnul prof. antrenor Marian Dedu, președintele ACS „Mexic”.

Voleiul este unul dintre sporturile cele mai populare și de succes, dintre cele mai competitive și recreative din lume. Este un sport rapid, este pasionant iar acțiunea este explozivă. Ba mai mult, voleiul comprimă câteva elemente cruciale de lovire a mingii ale căror interacțiuni complementare îi conferă unicitatea sa de-a lungul fazelor de joc.
Competiţia „Cupa Toamnei – Speranțe feminin” şi-a atins scopul urmărit, așa cum au declarat organizatorii ediției din acest an, reuşind să angreneze un grup mare de copii pentru activităţile fizice, să formeze mentalităţi favorabile, atitudini pozitive, active, educaţia dorinţei de a face mişcare şi de a practica sportul de performanţă, adunând şi numeroşi membri ai familiilor acestora, care i-au încurajat şi le-au fost alături.
Felicităm echipa de volei feminin a Clubului Sportiv „Mexic”, antrenată de doamna prof. Cristiana Dorobanțu, pentru cele două premii obținute și le dorim mult succes în competițiile viitoare.